Автобусът, премаза крака на пенсионерка във Варна преди ден. На 11 ноември

...
Автобусът, премаза крака на пенсионерка във Варна преди ден. На 11 ноември
Коментари Харесай

Христо Димитров за жената с премазан крак от автобус във Варна и другите инциденти: Пострадалите имат право на две обезщетения

Автобусът, премаза крака на пенсионерка във Варна преди ден. На 11 ноември мъж беше погубен на пешеходна пътека, напомня Нова телевизия.

``
реклама



" Водачът е 61-ви набор, работи от 1996 година ", разяснява пред камерите инж. Злати Златев от  " Градски тарнспорт ".



Жената слиза, само че продължава да се държи, лидерът затваря, врата я дръпва, тя пада. 

Водачът към този момент е гледал наляво, с цел да се включи в придвижването, кондукторката е извикала, се чува на записа.

Няма данни водачът да е използвал алкохол. Причината е, че не е изчакал задоволително слидането на пътничката. "

За различен случай попита репортерката на Нова: Автобус 409 на Златни пясъци не е взел група студенти в студа. Те останали на спирката. Шофьорът казал, че има 15 мин отмора и ще ги вземе след това. Но се държал жестоко, е маркирано в жалбата.

" В рейсовете има камери. Шофьорът е отивал на последна спирка, където има престой, а е трябвало да се върне различен рейс. Инсруктираме гипостоянно да не са груби с пасажерите ", е отговорът от  " Градски превоз ".

Пострадалите имат право да две компенсации, изясни Христо Димитров от Българска асоциация на потърпевшите при катастрофифи.

" Едното е от гражданската отговорност на отговорния лидер, другото е по акцидент на пасажерите на публичния превоз от съответния осигурител. Има период от една година от датата на злополуката, в който би трябвало да се подадат документи за пресмятане на провалите ", разяснява Димитров.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР